Imamo 4 gostiju i nema članova online

Obavjesti

STOLARIJA PONUDA
 
  

ALU I PVC stolarija naše proizvodnje, možemo sa ponosom ustvrditi obuhvaća sve, od kvake za vrata do staklenih stjenki velikih površina. Sve to možemo izvesti u izuzetno kvalitetno u vrlo kratkom roku. ALU I PVC stolarija se može izraditi u svim oblicima ovisno o želji kupca. To nam omogućuje moderna tehnologija proizvodnje. Boja nije nikakav problem, vi izaberete boju, mi proizvedemo stolariju u traženoj boji. Proizvodimo i rolete i žaluzine u boji, idealno za estetsko uređenje doma. Za potpunu zaštitu Vašeg doma i sprječavanje ulaska raznoraznih insekata prozivodimo fiksne i pomične mrežice za vrata i prozore.

Alu profili, stolarija

   Aluminijsku stolariju nije potrebno posebno predstavljati. ALU stolarija izuzetno je kvalitetna i garantira sigurnost i dugovječnost. Naravno, da postoje razni dobavljači i proizvođači koji imaju razne ponude, različite kvaliteta i ponude. Vi birate što će te kupiti, stolarija koju ugrađujete trebala bi dugi niz godina štiti Vaš dom i Vašu obitelj od vremenskih nepogoda i promjena.

   Alu-stolarija mora biti proizvedena od alu profila Visokih performansi i kvaliteta, samo takva stolarija daje željene rezultate u proizvodnji, ugradnji i trajnosti. Mi koristimo alu profile renomiranog svjetskog proizvođača alu profila ALUMIL. Upotreba ALUMIL profila garantira kvalitetu naših proizvoda. Naši proizvodi će ispuniti sve zahtjeve modernog doma i sve tražene kvalitete. Naša proizvodnja odvija pod budnim okom stručnjaka koji kontroliraju sve stupnjeve proizvodnje kako bi finalan proizvod odgovarao u potpunostima Vašim željama i zahtjevima. 

   Kupnja naše stolarije moguća je uz pomoć ove web stranice, ali i na našim prodajnim mjestima - alu i pvc stolarija Zagreb, pvc stolarija Osijek, pvc stolarija Rijeka itd. O ovim prodajnim mjestima sve informacije možete dobiti putem telefona ili e-maila. Ugradnja stolarije - Alu prozori i vrata na vašem domu mogu biti vrlo brzo! Naš profesionalni tim će brzo i sa lakoćom postaviti vrata i prozore na Vaš dom. Kvaliteta i dugovječnost su Vam zagarantirani! Svi proizvodi iz našeg asortimana imaju dugogodišnju garanciju.


Pvc profili, stolarija

   Stolarija pvc profila naše proizvodnje je najzastupljenija i najprodavanija stolarija u Hrvatskoj. Pvc stolarija Zagreb je općepriznata, ali i najjeftinija pvc stolarija. Cijene pvc stolarije su formirane usporedo s primanjima prosječne obitelji.

   Kako bi  Vam izišli u susret svaki mjeseci organiziramo različite akcije na pvc vrata - ulazna vrata, balkonska pvc vrata, pvc prozori - svih oblika, boja i vrsta otvaranja. Najbolja pvc stolarija koju možete ugraditi u Vaše domove nalazi se na našim prodajnim mjestima. Koristimo najbolje pvc profile kako bi dobili izuzetan finalni proizvod, garantiramo dugovječnost naših proizvoda.

   Unutarnja stolarija može se uklopiti u sve vrste okvira jer izrađujemo, ugrađujemo stolariju po mjeri, u ponudi imamo i pvc stolariju, sobna vrata, prozore itd. u boji drveta koja daje osobnost i toplinu svakom prostoru.  Građevinska stolarija po dogovoru.

Stolarija - ocjena stranice 5.0 od 5 na osnovu 2 glasova.
Korisnička ocjena:  / 2
LošeNajbolje 

Rolete za prozore

 

Pvc i alu stijene

Rolo mreže za insekte