Imamo 3 gostiju i nema članova online

Obavjesti

Aluminijski prozori

 

Aluminijska stolarija

   Prozori koje izrađujemo od aluminijumskih profila daju moderan izgled Vašem domu. Estetski ga ulepšavaju i čine da Vaš boravak u njemu bude što prijatniji. Aluminijumska stolarija u vaćini slučajeva postavlja se na objekte gde je potrebna lako konstrukcija, za ostakljivanje većih površina tj.postavlja se na izloge, staklenike itd. Alu stolarija naše proizvodnje je laka za postavljanje i održavanje. Alu prozori zadovoljavaju sve estetske potrebe savremenog stanovanja.

   Aluminijumski prozori štite Vaš dom, čine ga sigurnijim i bezbednijim mestom za boravak. Alu venecijaneri svojim bojama i oblikom daju eleganciju svakom domu. Vaša aluminijumska stolarija - alu prozori je mehanički, zvučno i toplotno zaštićena njihovom ugradnjom. Alu roletne štite Vašu stolariju od spoljnih uticaja kao što su vetar, sneg, kiša itd. Toplotna su i zvučna izolacija. Njihovom ugradnjom sprečavate gubitke energije.

Alu i pvc stolarija po želji kupaca!
Izrađujemo aluminijumsku stolariju po nacrtima klijenata poštujući osnove proizvodnje.


Prozori i njihov značaj

   Zamjena prozora počinje razumijevanjem koliko je bitno pravilno provjetravanje prostorija u kojim boravite. Naš stručni tim će Vam pomoći da izaberete prozore koji će biti specijalno napravljeni za Vaš dom! Prozori i vrata utiču na transformiranje Vaše kuće u kuću iz snova. Prozori su izuzetno važna karakteristika doma.


Aluminijski prozori

   Ugradnja aluminijskih prozora u Vaše domove je jedan od najbržih i najekonomičnijih načina poboljšanja izgleda i funkcionalnosti Vaših prozorskih okvira. Aluminijski prozori ne provode samo sunčevu svjetlost oni također daju izgled  i karakter Vašem domu.
   Sa ponosom Vas možemo obavijestiti kako u našu ponudu ulazi širok spektar alu prozora visoke energetske klase, prozori zatamnjenih stakala, klizni aluminijski prozori, kompletan asortiman alu stolarije. Usluge naše firme mogu se koristiti za privatne kuće i stanove, za podešavanja prostora kao što su prostori za iznajmljivanje, maloprodaje, poslovne kancelarije, hotele itd.

Naš profesionalni tim ima veliko iskustvo u proizvodnji i ugradnji prozora svih oblika i veličina. Naša aluminijska stolarija  idealno je rešenje za Vaš dom!

U našoj ponudi možete pronaći velik broj alu i pvc proizvoda  visokog kvaliteta!

Stolarija pvc profila: pvc prozori, pvc vrata
Alu stolarija: alu prozori, alu vrata
Ostalo: mreže za insekte, rolete, prozori, žaluzine

Cjenik:  alu stolarija cijene,  alu stolarija cjenik upitajte kroz kontakt

 

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

Rolete za prozore

 

Pvc i alu stijene

Rolo mreže za insekte