Imamo 2 gostiju i nema članova online

Obavjesti

PVC VRATA

Pvc stolarija štedi vaš novac!

 

Stolarija pvc profila: vrata, prozori, rolete, žaluzine, podprozorske daske itd.

   Pvc stolarija je dugovječna. Vrata i prozori proizvedeni od pvc profila su fleksibilni za ugradnju i postojani na sve vremenske uvjete. Vrata zadovoljavaju sve estetske potrebe modernog doma.

   Pvc vrata štite Vaše domove od nasilnog ulaska i pružaju mu dovoljno svjetlosti i svježine. Vrata čine unutrašnjost i vanjski dio Vašeg dom prijatnim za oko i stilski uređenim. Uklopljene po Vašoj želji u boji stolarije čine Vaš dom posebnim. Pvc stolarija se ne ljušti, ne blijedi, ne korodira, ne truli i idealno je uklopljena u budžet prosječne obitelji.

Naša ekipa montažera na brz i efikasan način ugraditi će, jednostavno i lako pvc stolariju na Vaš dom! Na Vama je da nas kontaktirate i izaberete!

Prodaja pvc stolarije odvija se na više naših prodajnih mjesta u Hrvatskoj. Pvc stolarija cjenik kao i pvc stolarija katalog možete potražiti u našim salonima ili  u pvc stolarija cijene na web-stranicama.

 

VRATA PVC

Velik izbor pvc vrata suvremenog ili tradicionalnog stila širokog spektra boja!
  

  Ukoliko su Vam potrebna dugotrajna pvc vrata atraktivnog izgleda, sa visokim stupnjem sigurnosti na pravom ste mjjestu!  Da bi smo upotpunili asortiman, koristeći napredne sisteme pvc profila razvili smo kvalitetna i sigurna pvc vrata suvremenog i atraktivnog izgleda, laka za postavljanje, održavanje i upotrebu.  Pvc vrata naše proizvodnje pogodna su za ugradnju u stambenim objektima i privatnim kućama. Vrata i prozori su izrađeni od visokokvalitetnih pvc profila koje karakterizira dugovječnost i otpornost na promjenu vremenskih uvjeta.

 

Pvc vrata i prozori visokih performansi

   Prozori i vrata u atraktivnim bojama koje zadovoljavaju suvremene trendove! Vrata pvc su Vaš izbor jer su laka za ugradnju, dopadljiva, laka za održavanje, osiguravaju dobru toplotnu i zvučnu izolaciju!
   Zahvaljujući naprednoj tehnologiji koju koristimo u proizvodnji vrata možemo se prilagoditi željama kupaca i dizajnirati pvc vrata najrazličitijih formi i veličina bezobzira je su li u pitanju pvc ulazna vrata, pvc balkonska vrata, garažna pvc vrata itd.

Stolarija Zagreb ponuda:
Pvc stolarija: pvc prozori, pvc vrata
Alu stolarija: alu prozori, alu vrata
Ostalo: mreže za insekte, rolete, prozori, žaluzine

Pvc stolarija Zagreb cjenik:
pvc vrata cijene
ulazna vrata cijene pvc
ulazna vrata cjenik

 

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

Rolete za prozore

 

Pvc i alu stijene

Rolo mreže za insekte