Imamo 2 gostiju i nema članova online

Obavjesti

Aluminijska vrata

Aluminijska stolarija - Sigurnost i kvaliteta na prvom mjestu!

   Pažljivim odabirom, vodeći računa o Vašim zahtjevima u kvalitetu i dizajnu, boji i oblicima došli smo do idealne kombinacije materijala koji može ispuniti sve vaše želje i zahtjeve. Alu stolarija, aluminijska vrata koje proizvodimo su od visokokvalitetnih profila čija svojstva kvaliteta utiču na naš finalni proizvod.

   Zahvaljujući probiranim profilima renomiranih proizvođača koji prednjače u kvalitetu dobili smo proizvode kao sto su  aluminijska vrata  visoke čvrstoće i postojanosti. Ispunjavamo sve norme propisane zakonom u zvučnoj i toplotnoj izolaciji kao i sve standarde Evropske unije. Možemo se pohvaliti aluminijskom stolarijom izrađenom po visokim standardima od najkvalitetnijeg aluminija kao što su: alu vrata, alu prozori, alu žaluzine, alu rolete, velike staklene stjenke itd.

Dopustite nam izgraditi impresivan ulazak u Vaš dom!


Vrata

   Vrata su znak dobrodošlice. Ona odražavaju Vaš osobni stil i ukus. Ostavljaju prvi utisak i čine sastavni i nezaobilazni dio Vašeg doma. Vrata stavljaju utisak na jedinstvenost Vašeg stila za stanovanje.
   Vrata moraju zadovoljiti vaša očekivanja i ispuniti određene norme u kvaliteti i trajnosti. Radi navedenog morate prilikom kupovanja biti sigurni kako ste odabrali siguran proizvod koji će budi besprijekoran niz dolazećih godina.
   Aluminijska vrata iz naše ponude Vam osiguravaju lako održavanje, izdržljivost i sigurnost, visoku toplotnu izolaciju, otpornost na savijanje, udarce, savijanje, pucanje itd. Mi ćemo Vam pomoći ugraditi vrata specijalno napravljena za Vaš dom! Naša alu stolarija ispunjava najviše standarde u građevinarstvu! Naš asortiman vrata omogućava Vam odabrati  vrata za kuću po vašem ukusu koja će je krasiti  i štititi dugi niz godina!

U našoj ponudi možete pronaći velik broj alu i pvc proizvoda visoke kvalitete!

Stolarija ponuda:

Pvc stolarija: pvc prozori, pvc vrata
Alu stolarija: alu prozori, alu vrata
Ostalo: mreže za insekte, rolete, prozori, žaluzine

Cjenik:  
alu stolarija cijene,  alu stolarija cjenik - upitajte kroz kontakt

 

Korisnička ocjena:  / 0
LošeNajbolje 

Rolete za prozore

 

Pvc i alu stijene

Rolo mreže za insekte